LÖSDRIFT FÖR RIDHÄSTAR FINNES!

 MaMNYA HINDER TILL RIDHUSET

Nu har vi uppgraderat med fem rejäla trähinder och 10 bommar som komplement till de sockerbitar och plastbommar från Saftey System vi redan har. Vi hoppas få igång enklare träningar med både hoppning till häst och löshoppning. Hör av dig om du vill veta mer!

 

ULVS-VÄSBY 2021

2020 har varit ett intensivt och roligt men annorlunda  år för oss på Ulvs-Väsby, precis som för alla andra har Pandemin lagt en skugga men samtidigt vad är väl bättre i dessa tider då vi ska hålla avstånd och helst umgås ute än att - RIDA! 
Vi  trivs verkligen på gården och med alla trevliga inckorderingar och deras hästar. Hästarna verkar trivas i sina stora hagar och hägn. Vi erbjuder Dig som söker stallplats stora boxar i vårt inackorderingsstall eller plats i lösdrift för ridhästar -ridhushyran är inkluderad i stallhyran. Vi hoppas nu på ett roligt och aktivt hästår 2021 och att vi kommer träffa många av våra gamla kunder och självklart få lära känna nya entusiatiska hästmänniskor och era hästar. Välkommen på en fika!

      STORA HÄSTAR - DRESSYR & HOPPNING
                                  Välkomna!

Vi har nu ett antal storhästar, egna och inackorderade på gården (boxplats,) och ser gärna att några fler kommer hit och tränar och rider med oss.
För mer information och prisuppgift kontakta Malin Annell - 0708 10 83 63.


"För Islandshästen i tiden"

ULVS-VÄSBY  GÅRD- 15 MINUTER FRÅN UPPSALA C

Väkommen till vår hemsida och gård. Vi som driver  Ulvs-Väsby Islandshästcenter heter Malin Annell och Göran Andersson och vi har drygt 20 års erfarenhet av Islandshästar. Vi hoppas kunna erbjuda Dig som har egen häst ett modernt och heltäckande inackorderingsstall med eget ridhus, skrittmaskin, kurser och lektioner för duktiga välkända instruktörer.

Vi fortsätter även vår verksamhet med lösdrift för ston och hingstar i alla åldrar som vi hitills bedrivit på vår gård Nötbacken fram tom våren 2013.

Sedan mitten av juni 2013 bor vi på gården tillsammans med våra barn, katter, hundar och hästar. Vill du veta mer om oss och vår verksamhet  och kanske besöka oss så kontakta Malin.

Välkommen till Ulvs-Väsby som vi hoppas kommer bli en samlingspunkt för Islandshästvänner i hela Sverige!

KURSER 2021...
Vi har enstaka kursplatser kvar under Sommaren 2020. Det går fint att kontakta Malin för mer information, bokning eller att sätta upp sig som reserv på de datum man ev är intresserad av. Håll utkik här och på vår sida Ulvs-Väsbys Islandshästcenter på Facebook.


SALUHÄSTAR 2021
Inga hästar till salu just nu - ring gärna om du letar så kan vi hjälpa dig hitta din drömhäst!

KOM & FIKA & PROVRID GRATIS I VÅRT RIDHUS...
Hör av dig till Malin så bokar vi en tid för besök där du får se gården och om du vill ta med din häst och provrida i vårt ridhus och medan din häst pustar ut i en box fikar vi i det mysiga ridhusfiket - Välkommen!

ARRANGERA "EGEN" KURS & HYR VÅRT RIDHUS, BOENDE & BOXAR - ENKELT & SMIDIGT!
Vi mailar gärna ut vår "PRISLISTA 2021"- hör av Dig till Malin för mer information och bokning!


 

LÖSDRIFTSPLATSER FINNSE FÖR STON O VALACKACKER FROM juni 2021 - goda referenser finnes!


Vi erbjuder tillgång box, ridhus, halmade ligghallar i vinterhagarna  och fina sommarhagar på gården. 

Hör av dig om du vill veta mer om vad som ingår, priser mm.

Välkommen att besöka oss och titta vad vi kan erbjuda dig och din häst!

 

Verksamhet

Ulvs-Väsby Gård har anor sedan 1600-talet och ligger i Almunge socken nära brukssamhället Länna. Gården om fattar ca 75 hektar mark och producerar sitt eget grovfoder.Hagmarken erbjuder kuperad och omväxlande terräng och ligghallar för de olika flockar som går här. Verksamheten erbjuder stallplatser (egen box/lösdrift m tillgång till box), modernt ridhus 63 x 25 meter med cafeteria och övernattningsrum i egen stuga med dusch och wc, skrittmaskin och fina ridvägar i direkt anslutning till gården. Lösdrift för unghästar (ston & hingstar) och kurser och lektioner för häst och ryttare kommer självklart att erbjudas också.

Hemsidan under uppbyggnadDenna hemsida är under uppbyggnad och kommer löpande uppdateras och utvecklas. Vi hoppas ni ändå kan få en uppfattning om vår verksamhet och vad gården kan erbjuda.

 

Aktuellt

Söker du lösdrift åt din unghäst?

From den 1 juni 2013 tar vi emot fler unghästar - hingstar, ston & valacker - till våra stora lösdriftsflockar. Välkommen med din häst! (Läs mer här)

Kontakta oss

tfn: 0708-10 83 63

(Malin Annell)

 

e-post: notbacken@hotmail.com

besöksadress: Ulvs-Väsby Gård 1, 740 10 Almunge

 

VILL DU BLI GRANNE MED OSS?

Se under fliken HÄSTNÄRA BOENDE så får du veta mer...