Familjen

Svea född 2004 med sin Snaelda & Sigge i famnen. Svea född 2004 med sin Snaelda & Sigge i famnen.

Vi som nu bor på Ulvs-Väsby Gård i Länna utanför Uppsala heter Malin Annell, Göran Andersson och våra döttrar Svea och Amanda Annell.

En närmare presentation av oss kommer inom kort. Men som ni förstår så har vi alla i familjen ett gemensamt intresse i hästarna och jordbruket som vi kommer fortsätta med att driva på Ulvs Väsbys 75 hektar mark. Göran arbetar dock heltid som advokat och är vid sidan om den sysslan en aktiv "dräng" åt Malin på lediga stunder och en duglig "månskensbonde" vid behov.

 

VERKSAMHETEN DE SENASTE TIO ÅREN

Vi har i tio år bott och drivit Nötbackens Islandshästgård utanför Enköping och där specialiserat oss på att erbjuda lösdriftsplatser åt främst unghästar i stora hägn -detta kommer vi fortsätta erbjuda våra kunder.

Vi har även bedrivit avel på Nötbacken där våra stamston och deras avkommor ger oss stor glädje.

 

ULVS-VÄSBY ÄR EN MODERN ANLÄGGNING I TIDEN

Ulvs-Väsby Islandshästcenter hoppas vi ska erbjuda våra nya och gamla kunder det mesta som man som Islandshästägare kan vilja ha på ett och samma ställe. Gårdens verksamhet ska förutom avel och lösdriftsplatser för ston och hingstar även bestå av ett aktivt inackorderingsstall där man får tillgång till ridhuset, ridbanan, skrittmaskinen, de oändliga ridvägarna i vacker natur och alla de kurser och lektioner som ska bedrivas from hösten 2013.

Självklart står hästarna i centrum och de kommer gå i stora kuperade hagar, ha tillgång till de 22 stora boxarna i stallet och ha god daglig tillsyn av oss som jobbar på gården.

Göran med sin älskade Odalkeps.
Malin och henne Prins.
Amanda född 2000 med sin Kolur född samma år.